Vandaag zijn wij open tot 17:00 uur

Contact

Annemijn gaat met de billen bloot

Fit / Food / 25 August 2016

Woensdagavond 20:00 op het bootcamp meetingpoint. De meiden komen mij tegemoet lopen. Ik stel mij voor, zie een aantal bekende gezichten en krijg direct te horen ‘ooohhhh jij bent toch van Soepp???’ ‘Ja!’, zegt trainster Denise van Snel Fit, ‘we hebben een BA-er in de groep!’ Goed….het ijs is gebroken. Daar ga ik dan, met de billen bloot, écht gezien mijn net aangeschafte hardloopbroek niet geheel aan mijn verwachtingen voldoet. Dus met een knoop in mijn maag, letterlijk!, probeer ik de groep bij te houden en heb ik al best snel door welk tempo is bepaald. Ik zou het nog wel eens zwaar kunnen krijgen.

Annemijn gaat met de billen bloot

Op naar de drafbaan waar we een estafette gingen lopen. Groepjes en tegenstanders stonden klaar en daar gingen we…. Met de afzak broek aan, de knoop in m’n maag, snot uit m’n neus en kwijl op m’n knieën heb ik de estafette uitgelopen. Een coördinatie probleempje tijdens de estafette was mijn redding en er kwam een eind aan deze marteling. “Mijn” groepje won, heus niet dankzij mij 😉

Ik had na mijn personal training van maandagavond (lees: tijgerend over straat en in kruiwagen op handen traplopen) wel gedacht dat deze training een soort van makkie zou zijn. And so I was wrong!

Op naar de kracht! Touwtje springen, jeeeejjjj even terug naar onze kindertijd! Dat enthousiasme was ik snel kwijt. Waarom is dit zo zwaar????? Met de kettlebell heen en weer zwierend en een andere onmogelijke oefening, waarvan ik de naam ben vergeten, sloten we deze training af.

Ik wil fit zijn…
Dat kost tijd…
Ik wil hardlopen…
Dat kan ik leren…
Geduld…