Wij koken dagelijks met verse biologische producten en maken daar elke dag een vegetarisch en plantaardig menu van.
Bekijk ons krijtbord in het restaurant of bekijk de stories op social media Menukaartsoepp
Samen delen wij: Valentijn’s liefdes menu (13 feb t/m 16 feb) 27.50
Italiaans
Bordje met antipasta met gegrilde groente, olijven, brood en olijfolie
Cannelloni gevuld met walnoten, rode biet en champignons in een spinazie room saus
Pizza margarita met balsamico creme en verse basilicum
Risotto met paddenstoelen & pompoen
Lasagna di mama
Pasta met vodka en paprika-pompoen roomsaus
Valentijns brunch 29.50
Red velvet bite, mini scone met jam & clottedcream, witte chocolade-framboostaart, roze yoghurt met granola
Quiche, Nachos, broodje truffel kroket, klein liefdes soepje, kapsalon met zoete aardappelfriet en oesterzwam shoarma, pasta salade
Samen delen wij Indonesisch (20 feb t/m 23 feb) 27.50
Samen delen wij Japans (28 feb t/m 2 maart) 27.50
Kaasfondue week (voorjaarsvakantie) 22.50
Tijdens de voorjaarsvakantie kan je bij ons de hele week gezellig fonduen
Samen delen 27.50
Samen delen is typisch SOEPP. Elke week verzinnen wij weer de lekkerste gerechten die je samen kunt delen! Net als de rest van onze kaart zijn deze gerechten biologisch & vegetarisch en met heel veel liefde gemaakt.