Vandaag zijn wij open tot 22:00 uur

Contact

Over ons

SOEPP is je hipste vriendin en liefste oma tegelijkertijd.

Het vegetarische restaurant van Alkmaar! Dagelijks zijn wij open voor ontbijt, lunch, borrel en diner… Je kan zelfs bij ons slapen! Wij hebben namelijk 3 appartementen die wij verhuren als B&B helemaal in Vintage style

Met liefde staan wij elke dag in de keuken, te roeren boven een mega grote pan soep. Wij stoppen niet alleen liefde in ons eten, maar ook uitsluitend biologische producten. We zijn 100% vegetarisch en alles is ook vegan en gluten-vrij te verkrijgen. Soep natuurlijk, maar ook ontbijt, salades, vegan snacks, en de lekkerste warme maaltijden . Je hoeft je niet bezwaard te voelen als je een suiker-, gluten- of lactosevrij dieet volgt. Wij vinden dat niet moeilijk en passen onze gerechten aan op jouw wensen. Elke dag hebben we naast ons menu een wisselend menu zodat we kunnen inspelen op seizoensproducten en zelden iets hoeven weg te gooien. Beter voor de aarde, want dat vinden wij belangrijk, net zoals maatschappelijk ondernemen en samenwerken met duurzame initiatieven. Zo laten wij onze groenten bijvoorbeeld snijden door Autstekend en hebben wij een kookboek gemaakt voor het goede doel genaamd Soepp bindt.

Wist je dat wij gek zijn op Vintage? Daarom is alles wat je ziet te koop… Zelfs onze vintage jurken! Zo kopen wij nooit nieuwe meubelen en zijn onze woonaccessoires altijd fairtrade. We proberen zo min mogelijk afval te produceren en kopen altijd lokaal en groot in (zo min mogelijk kilometers en verpakkingsmaterialen) Natuurlijk zijn er nog veel verbeter punten (afval nog meer scheiden) maar we vinden het leuk om ons bezig te houden met deze dingen!

Hopelijk zien we je snel. Dat lijkt ons soepper!

Liefs

 

 

Meer lezen over Soepp bindt?

Soepp bindt