Vandaag zijn wij open tot 22:00 uur

Contact

Stromectol (Ivermectine) tabletten 3mg, 6mg, 12mg bestellen online

Ivermectine pillen 3mg kopen

Geneesmiddel Dosering Prijs per tablet Waar te koop?
Generieke Stromectol (Ivermectine) Tabletten 3, 6, 12 mg vanaf € 1,26 ONLINE APOTHEEK

 

Stromectol bevat de werkzame stof ivermectine. Ivermectine is een breedspectrum antiparasiticum dat in de EU is goedgekeurd voor de behandeling van mensen tegen bepaalde darmparasieten, schurft en de huidziekte rosacea. Er zijn ook meer dan 60 gerandomiseerde studies die ivermectine evalueren als mogelijke behandeling voor Covid-19.

Ivermectine tabletten zijn zonder recept online verkrijgbaar in 3mg, 6mg of 12mg tabletten bij E-Meds. Wij ontvangen al onze medicijnen van gevestigde leveranciers die een hoge kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen. Het maakt niet uit wie je bent, het is onze missie om je te helpen je beter te voelen.

Wat Stromectol is en waarvoor het wordt gebruikt

Stromectol bevat de werkzame stof ivermectine. Het is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om bepaalde parasitaire infecties te behandelen.

Het wordt gebruikt voor de behandeling van

 • een darminfectie genaamd intestinale strongyloïdiasis, veroorzaakt door een rondworm genaamd Strongyloides stercoralis
 • een infectie van het bloed genaamd microfilaraemia als gevolg van lymfatische filariasis. De infectie wordt veroorzaakt door een onvolwassen worm genaamd Wuchereria bancrofti.
 • schurftinfectie. Schurft is een kleine mijt die zich onder de huid ingraaft. Dit kan ernstige jeuk veroorzaken.

Stromectol voorkomt niet dat je een van deze infecties krijgt. Het is niet effectief tegen volwassen wormen.

Geneesmiddelen die ivermectine bevatten, oraal ingenomen, worden in de EU op de markt gebracht voor de behandeling van bepaalde huidinfecties en infecties veroorzaakt door parasitaire wormen, en als parasietengeneesmiddel voor dieren.

Ivermectine, een antiparasitair geneesmiddel waarvan de ontdekker in 2015 de Nobelprijs won, blijkt in laboratoriumstudies zeer krachtig te zijn met antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen. In de afgelopen vier maanden hebben veel gecontroleerde klinische onderzoeken van meerdere ziekenhuizen en landen wereldwijd consistente en grote verbeteringen in de resultaten gerapporteerd bij de behandeling van patiënten met COVID-19 met ivermectine.

In Nederland zijn ivermectine tabletten alleen op recept verkrijgbaar en ook bedoeld voor mensen voor de behandeling van de meer zeldzame parasitaire ziekten die hierboven zijn genoemd.

Stromectol kan ook worden goedgekeurd voor de behandeling van andere ziekten die niet in deze productinformatie worden genoemd.

Hoe Ivermectine werkt

Ivermectine is een avermectinederivaat dat is geïsoleerd uit fermentatievloeistoffen van Streptomyces avermitilis. Het heeft een hoge affiniteit voor glutamaat-gated chloridekanalen die aanwezig zijn in zenuw- en spiercellen van ongewervelde dieren. De binding aan deze kanalen resulteert in een verhoogde doorlaatbaarheid van het membraan voor chloride-ionen, wat leidt tot hyperpolarisatie in zenuw- of spiercellen. Dit leidt bij sommige parasieten tot neuromusculaire verlamming en zelfs de dood.

In Nederland is ivermectine een van de veiligste antiparasitaire geneesmiddelen. Het dringt niet door in de menselijke chloridekanalen en heeft geen invloed op de werking van het lichaam. Stromectol heeft daarom zeer weinig contra-indicaties voor gebruik.

Hur man tar

Oral användning.

Dosen kan tas när som helst under dagen. Stromectol kan tas med eller utan mat.

Dosering

Behandling av gastrointestinal strongyloidiasis

Den rekommenderade dosen är en oral engångsdos på 200 mikrogram ivermektin per kg kroppsvikt.

Behandeling van microfilaraemie veroorzaakt door Wuchereria bancrofti

Voor de behandeling van microfilaraemia veroorzaakt door Wuchereria bancrofti is de aanbevolen dosering ongeveer 150-200 microgram/kg lichaamsgewicht als een enkelvoudige orale dosis om de 6 maanden.

Infectie Doseringsschema
Onchocerciasis Een enkele dosis van 150 µg/kg (kan gedurende 3-12 maanden worden gebruikt om te worden verwijderd)
Strongyloïdiasis Een enkele dosis van 200 microgram/kg.
Schurft (scabiës) Een enkele dosis van 200 microgram/kg.

De meest gebruikte dosis in klinische studies was twee tabletten van 6 mg bij volwassenen, wat wordt aanbevolen voor mensen met een gewicht van 51-65 kg. Stromectol kan ook worden gebruikt bij kinderen die 15 kg of meer wegen in een dosis van 1/2 tot 2 tabletten; ook hier is de dosis afhankelijk van het gewicht. Na de behandeling moeten er binnen drie maanden ten minste drie ontlastingmonsters worden genomen om er zeker van te zijn dat de ziekte is uitgeroeid.

Ivermectine voor de preventie en behandeling van COVID-19

Ivermectine, een goedgekeurd geneesmiddel voor de behandeling van parasitaire ziekten, krijgt steeds meer belangstelling als mogelijke behandeling voor COVID-19. Het is al meer dan 30 jaar verkrijgbaar en staat bekend als veilig en zonder ernstige bijwerkingen. Het product is al meer dan 30 jaar beschikbaar en staat bekend als veilig en zonder ernstige bijwerkingen. In het verleden is in het laboratorium aangetoond dat het een remmend effect heeft op SARS-CoV-2, maar ook op Zika, een ander RNA-virus. Men denkt dat het effect te wijten is aan remming van het IMPalpha/beta1 van het virus, dat op zijn beurt het vermogen van het virus om te repliceren remt.

Een meta-analyse uitgevoerd voor de WHO door de Universiteit van Liverpool toont een 85% reductie in COVID-19 sterfte wanneer Ivermectine wordt gebruikt in ziekenhuizen.

Ivermectine is een geneesmiddel dat oorspronkelijk werd gesynthetiseerd en gebruikt als een ontwormingsmiddel. Er is aangetoond dat het werkzaam is tegen verschillende RNA-virussen, zoals SARS-CoV-2, via mechanismen die het importin α/β-gemedieerde nucleaire transport remmen dat kan voorkomen dat virale eiwitten de kern binnendringen om de gastheercelfunctie te veranderen. Een recente in vitro studie toonde aan dat een enkele dosis ivermectine Covid-19 in vitro binnen 48 uur kon doden. Gezien deze resultaten en het veiligheidsprofiel, de kosten en het gemak van toediening, is het gerechtvaardigd om ivermectine te bestuderen als een mogelijke behandeling om de progressie van Covid-19-infectie te voorkomen.

Wat is de prijs van Stromectol pillen?

Omdat onze apotheek een generieke versie van Ivermectine aanbiedt, is de prijs aanzienlijk lager dan die van het originele geneesmiddel.

 • Ivermectine voor 10 tabletten van 3 milligram €41
 • Ivermectine voor 10 tabletten van 6 milligram €43
 • Ivermectine voor 10 tabletten van 12 milligram €48

Ivermectine pillen online kopen in Nederland

Bij E-Meds hebben we veel betaalmogelijkheden voor gemakkelijk winkelen. We bieden een snelle levering zodat je krijgt wat je wilt wanneer je het nodig hebt, want jouw gezondheid is erg belangrijk voor ons. Blader door ons menu of gebruik het zoekvak om de afgeprijsde gezondheidsproducten te vinden die je nodig hebt. Koop nu Ivermectine tabletten en bespaar met e-meds.nl.

De apotheek is eigendom van en wordt gerund door apothekers. We zijn trots op onze productkennis en klantenservice van hoge kwaliteit, zodat je veilig en zonder gedoe online kunt winkelen. We hebben een lange weg afgelegd sinds we onze website in 2004 lanceerden.

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

Praat met uw arts of apotheker voordat u Stromectol inneemt. Vertel het uw arts

 • als u een verzwakt immuunsysteem heeft (een ziekte van het immuunsysteem)
 • als u in gebieden in Afrika woont of gewoond hebt waar parasitaire infectie bij mensen voorkomt
 • met de filariaworm Loa loa (ook wel oogworm genoemd)
 • als u in Afrika woont of gewoond hebt.

Mogelijke bijwerkingen

Zoals alle geneesmiddelen kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen veroorzaken, maar niet alle gebruikers zullen daar last van hebben. Bijwerkingen zijn meestal niet ernstig of langdurig. De volgende bijwerkingen kunnen optreden bij het gebruik van Ivermectine:

 • hoofdpijn
 • ongewoon gevoel van zwakte
 • verlies van eetlust, buikpijn, constipatie of diarree
 • misselijkheid of braken
 • slaperigheid of duizeligheid
 • hoge bloeddruk bij staan of opstaan – u kunt zich duizelig of zwak voelen
 • trillen of beven

Ga onmiddellijk naar een arts als u een allergische reactie krijgt. Tekenen van een allergische reactie kunnen zijn

 • plotselinge koorts
 • plotselinge huidreacties (zoals huiduitslag of jeuk) of andere ernstige huidreacties
 • ademhalingsmoeilijkheden.