Wij koken dagelijks met verse biologische producten en maken daar elke dag een vegetarisch en plantaardig menu van.
Bekijk ons krijtbord in het restaurant of bekijk de stories op social media Menukaartsoepp
Samen delen wij Indonesisch (20 feb t/m 23 feb) 27.50
Pittige rendang van jackfruit
Ajam Paniki met ananas
Indonesische smoor vegan kip, satesaus en sambal boontjes
Sajoer Lodey (groentes in kokossaus)
Tjap Tjoy (groentes in zoete soyasaus)
Gado Gado salade met groentes, pindasaus, tofu en eventueel een eitje
Nasi en kroepoek
En we maken ook lekker Soto Ayam soep!!
Samen delen wij Japans (28 feb t/m 2 maart) 27.50
Kaasfondue week (voorjaarsvakantie) 22.50
Tijdens de voorjaarsvakantie kan je bij ons de hele week gezellig fonduen
Samen delen 27.50
Samen delen is typisch SOEPP. Elke week verzinnen wij weer de lekkerste gerechten die je samen kunt delen! Net als de rest van onze kaart zijn deze gerechten biologisch & vegetarisch en met heel veel liefde gemaakt.