We zijn momenteel gesloten

Contact

soepperbedankt!

Soms heb je gewoon even een steuntje in de rug nodig, een soepperbedankt soepje, mooie woorden, liefde!

Micky gaat als #soepperman bij mensen aan de deur een soepje brengen om ze in het zonnetje te zetten! Een paar keer per week brengen wij dus een gratis #soepperbedankt soepje bij iemand die het echt kan gebruiken! Je kan nu alvast iemand nomineren via de mail of een prive bericht!

Nomineer iemand door hier te klikken! Let op we kunnen natuurlijk niet iedereen een soepje brengen…. Zet de reden van nominatie in het bericht en het adres waar we het heen mogen bezorgen! (regio Alkmaar)

Na ons bericht om facebook kreeg ik al zoveel nominaties elke week kiest Micky er een paar uit! We kregen ook gelijk een soepperlief bericht van Kim en Bob van Wesko advies:

Hoi Sophie, ik zag net je post op Instagram. Sowieso vinden wij het erg knap hoe je je staande weet te houden in deze tijd. Het soepp initiatief om iemand een paar keer week in het zonnetje te zetten is heel mooi. Wij willen niemand nomineren, maar als dat kan wel wekelijks 1 soep sponsoren zodat niet alle kosten bij jou liggen. Laat maar weten of je daar wat in ziet. Mvg Bob en Kim Zinnemers

Zo lief! Kim & BoB sponsoren 10 weken lang 1 soepp per week! Dank jullie wel!