Reserveren of vragen? Bel 072 2202061 Contact
Recepten / 26 August 2016
Vandaag een heerlijke vegan Key Lime Cranberry taart gemaakt! RAW!
RECEPT
Bodem:
80gr boekweitvlokken
60gr kokosrasp
140gr dadels (wij gebruiken onze eigen yogi&yousef dadel)
snufje zout
Topping:
2 avocado’s
3 limoenen
2 handen vol gewelde cashewnoten
1 scheutje vanille aroma
2 theelepeltjes kokosbloesem
Bereiding:
Meng alle ingredienten voor de bodem door elkaar in een goeie mixer. Zodra alles goed gemengd is, kan je gaan kneden en kan je de taartvorm gaan vullen met de bodem. Zet deze even in de vriezer om uit te harden, terwijl je de topping gaat maken.
Doe de avocado’s, de gewelde cashewnoten (12uur laten wellen) in de mixer. Knijp de limoenen uit over de avocado’s en rasp 1 limoen. Voeg een scheutje vanille aroma en twee theelepeltjes kokosbloesem toe. Mix totdat het een glad geheel vormt.
Haal de bodem uit de vriezer en giet de topping over de bodem. Zet de taart in de vriezer. Als deze half bevroren is kan je de taart het beste gaan snijden in gewenste stukken. Houd er bij het snijden rekening mee dat het goed vult! Niet te grote stukken dus.
Maak de taart af met kokosrasp en/of roodfruit of iets anders wat jij heel lekker vindt!
Enjoy!