Morgen zijn we om 8:30 uur open

Contact

Heb ik gefaald?

Food / 4 February 2021

De maand februari is begonnen en ik heb week 4 nog niet eens online gezet… Heb ik gefaald? Inmiddels ben ik 3 kilo lichter van de stress en heb een pijn injectie gehad in mijn been…. ehmm toch iets te makkelijk overgedacht misschien?

Maar heb ik gefaald? NEE eigenlijk niet… Misschien heb ik mijn doelstellingen niet allemaal gehaald maar ik heb er wel enorm van genoten, leuke dingen gedaan, nieuwe dingen geprobeerd, inspiratie gekregen en de sombere januari maand overleefd. Voor mijn bedrijf was het geweldig want ik had elke dag inspiratie om dingen te delen en er werd super leuk op gereageerd.

Waarom dan toch die lekkere telegraaf titel en ook echt het gevoel dat ik heb gefaald… Sowieso heb ik het niet afgemaakt.. Eigenlijk had er nog een 4e week online moeten komen met recepten, ook heb ik tussendoor gewoon weer een wijntje gedronken en had ik (sport) afspraken gemaakt met mensen die ik niet ben nagekomen. Zelfs niet eens heb gebeld om uit te leggen waarom ik er niet aan toe gekomen ben…

Soms is het even te veel en het liefst kruip ik dan onder een steen en negeer ik het, ik bedenk altijd 100 dingen tegelijk en geef toe dat ik ook best wel eens wat dingen beloof die ik niet altijd na kan komen, daar schaam ik mij ook best wel voor. Ik kan natuurlijk allemaal dingen bedenken waarom ik gefaald heb… Heel veel pijn in mijn been, te druk, thuisschool, migraine, dicht vanwege een corona besmetting… maar eigenlijk is dat allemaal niet de reden… Mijn motivatie is in het begin altijd erg aanwezig maar ook snel weer weg.

Eigenlijk vind ik mijn persoonlijke SOEPPERGEZOND challenge dus ook gewoon een succes! Ik accepteer dat ik niet altijd alles tegelijk kan doen en in mijn enthousiasme teveel tegelijk verzin. Ik heb geleerd om momentjes voor mijzelf te pakken, tijd te nemen om rustig te eten, geniet van de extra tijd met mijn zoon (als thuisjuf), mijn bedrijf wil redden en daar dus keihard voor wilt werken en daar ook alles voor wil doen en geniet ik van dat wijntje met die ene persoon die wel op bezoek mag komen.

Ook ben ik super trots op alle mensen die hebben meegedaan, en dingen hebben gedeeld, Het Soepperteam die elke dag weer fantastische gerechten hebben gemaakt en bedacht voor de challenge en de support van iedereen die ons volgt en besteld! En iedereen die mee heeft gedaan aan de sportmomenten zoals STOOT, Moment naar talent, Flying yogi & GLI superlief dat jullie de tijd hebben genomen om dit met ons samen te doen en bedankt voor mijn soeppersoeppelaward Monita!

Ik had iets teveel hooi op mijn vork genomen qua werk en beweging en heb sinds december weer erg (of misschien nog steeds) veel last van mijn gebroken been. Inmiddels een injectie gehad en geniet ik nog wekelijks van fysio! Wie weet komt dat ook ooit een keertje goed, het houd me in ieder geval niet tegen en soms remt het mij een beetje af…. Ook niet verkeerd 😉

Misschien komen er in de toekomst nog wel 100 ideeën waar ik met vol enthousiasme aan begin en niet afmaak! Dat is helemaal niet erg want van alles leer je in het leven….

De maand februari staat in het teken van genieten van de dingen die wel kunnen en zorgen voor elkaar! Zo zijn wij volop bezig met onze soepperbedankt soepjes langsbrengen (iedereen die is opgegeven komt aan de beurt!) Hebben wij fantastische valentijnsboxen en hebben wij nieuwe vegan junkfood gerechten toegevoegd aan onze menukaart! Houd daarom onze social media goed in de gaten voor alle leuke acties! Bedankt lieve soeppies voor alles! Ik ben een verschrikkelijk dankbaar mens!

Oh en die titel?? Die was natuurlijk ook een beetje om je aandacht te trekken! 😉