Morgen zijn we om 8:30 uur open

Contact

HELP ik heb mijn been gebroken…. EN NU???

Blog / 12 April 2019

Ik zat lang te twijfelen of ik uberhaubt iets op mijn SOEPP pagina moest vertellen over mijn gebroken been… “Het is toch een bedrijf, laat ik het professioneel houden” Maar na mijn laatste socialmedia bericht waar in ik iets persoonlijker was over durven en ondernemen ben ik van gedachte veranderd… En SOEPP is zo groot juist door naast professioneel ook heel persoonlijk en mezelf te zijn.. 😉 en ja ik heb nu toch alle tijd van de wereld dus ik ga bloggen! (eigenlijk gewoon meer vertellen over SOEPP en mijzelf en vragen die vaak gesteld worden) Ik hoop iedereen hier mee te inspireren en zo mijn extra vrije tijd een leuke invulling te geven!

 

Sophie en morfine betekent gewoon nog meer liefde…

En toen lag ik woensdag avond 27 maart in het ziekenhuis met 2 botbreuken!! Na een heerlijk avondje kaasfondue met een schoolvriend zat ik achterop de fiets richting het station om weer terug te gaan naar Alkmaar, dat liep helaas anders en voordat ik het wist lag ik op de grond en lag mijn been de andere kant op…. Gelukkig kreeg ik snel morfine en was ik heel vrolijk, aan het sjansen met de knappe dokters en lieve verpleegkundige en aan het grappen met het ambulance personeel! Een foto voor mijn social media was natuurlijk heel belangrijk op dat moment haha…

Thumps up voor het ambulance personeel!

Eenmaal verplaatst van Oost naar West, begon in de ochtend het besef en voelde ik me vreselijk verdrietig en eenzaam daar in Amsterdam.. Snikkend dacht ik na over hoe nu verder? Ik heb helemaal geen ondernemers verzekering? Ik werk 24/7 wie gaat mij vervangen? Waarom gebeurt mij dit?? Het is niet eerlijk en nog meer snikken… Om 11.00 mocht ik richting de operatie kamer en pas om 18.00 werd ik terug gebracht naar de kamer.. Een operatie van ruim 4,5 uur maar alles was goed gegaan! Helemaal stoned was ik van de narcose en blij dat mijn lieve moeder, vader en broertje op me zaten te wachten (arme moeders heeft uren in onzekerheid gezeten). Na de fijne verzorging in OLVG west mocht ik zondagmiddag weer naar huis.

Niet zeuren ik heb geluk gehad!

Ik ben altijd heel positief ingesteld en besefte al snel wat een geluk ik had, de pijn is maar tijdelijk, in een rolstoel zitten is maar tijdelijk, afhankelijk zijn is maar tijdelijk, niet werken is maar tijdelijk…… Oh oh oh maar wat is dat af en toe moeilijk, positief blijven! Ik hou van mijn werk en ja misschien verschuil ik mij af en toe ook een beetje achter mijn werk… EN NU? Heb ik in 1x alle tijd, om over dingen na te denken enzo?? Afhankelijk zijn van anderen, toegeven dat ik hulp nodig heb met simpele dingen zoals douchen, aankleden, mijn kind die naar school moet.. Ik vind het verschrikkelijk. Ik ben iemand die normaal gesproken iedereen helpt en verzorgt en haalt en brengt.. Ook ben ik echt aan het afkicken als workaholic, het zal vast allemaal ergens goed voor zijn maar ik heb het er MOEILIJK mee…

Inmiddels ben ik 2 weken verder en gaat het… ik heb wel echt de liefste mensen om mij heen en ja gelukkig is het echt maar tijdelijk!!! hoelang? Dat hoor ik hopelijk volgende week. misschien krijg ik dan te horen dat ik weer voorzichtig mag gaan lopen maar het kan ook zomaar nog 9 maanden duren..(Daar ga ik niet vanuit hoor!!!) Dus accepteren maar! Mezelf de tijd gunnen om te herstellen en te genieten van alles en iedereen om mij heen.

Ook kom ik achter dat SOEPP dus prima kan draaien zonder mij, inmiddels is iedereen die bij SOEPP werkt ook echt het hart en gezicht van de zaak! Maar zodra het kan, ben ik er hoor…. Jullie zijn nog lang niet van mij af 😉 Wel moet ik voor nu leren om NEE te zeggen tegen dingen.. Dat zal vast ook ergens goed voor zijn….!

Let’s talk about………

Nou ik heb dus wat tijd over….. Waar wil je meer over weten?? In ieder geval ben ik van plan te gaan schrijven over het ontstaan van SOEPP, waarom overal JA tegen zeggen goed voor je is (op een bepaald moment in je leven), Hoe simpel het is om minder vlees te eten met lekkere recepten erbij, kiezen voor duurzaamheid, social media gebruik misschien? een bedrijf beginnen zonder geld? Durven en bluffen? Toekomstplannen? een nieuw SOEPPbindt project? Nou genoeg om over te vertellen denk ik zo……. Ik hoor het graag van je!

Wie weet kan MickStar mij zelfs helpen met vloggen! 😉