Vandaag zijn wij open tot 22:00 uur

Contact

SOEPPbindt!

Blog / Recepten / Vegetarisch / 8 November 2017

Heel vaak vragen mensen ons naar de recepten van onze soepen. Het idee om een soepreceptenboek uit te brengen bestaat dus al lang, maar we zochten nog naar de juiste manier…. en die vonden we.

Bijna een jaar geleden doneerden we een pan soep aan Vrolijkheid Alkmaar​ en daar ontstond het. We kookten in Het EetLab​ met dames uit het AZC, buitenlandse Nederlanders en Nederlanders. Van deze kookavonden hebben we een soepreceptenboek uitgebracht met daarin zo’n 40 recepten van ons en 8 recepten van dames uit het AZC. Van iedere vrouw lees je een uitgebreid portret met prachtige foto’s van Rick Akkerman.

[Like als je komt!] Op 19 november 2017 is het feest, want dan is het prachtige boek eindelijk klaar. We hebben hier ontzettend veel in geïnvesteerd en nodigen jullie van harte uit om dit met ons te vieren. Om 17.00 uur verwelkomen jullie bij Podium Victorie​ met, uiteraard, een soepje van het huis.

Rick Akkerman Fotografie​ legde alle avonden vast, Teksten voor morgen​ en Doula Suus​ verzorgden de teksten, Noukka Signe Photography​ deed de food fotografie en Sanne van den Berg​ maakte de vormgeving.

De grote sponsoren zijn: Ekoplaza Alkmaar​, Studiemeester Alkmaar Huiswerkbegeleiding​, MOOI Noord-Holland​, Stichting Heren van Oudorp​ en Podium Victorie.

Het boek is gedrukt door MarcelisDékavé drukkerij/communicatie​.