Morgen zijn we om 8:30 uur open

Contact

Blue Monday dip SOEPPERGEZOND challenge

Fit / Food / Healthy / 22 January 2021

En toen kwam op Blue Monday (waarom dan ook juist die dag) het nieuws dat we dicht moesten vanwege een corona besmetting op het werk…. Een goed excuus om even te stoppen met de soeppergezond challenge…. Want jeetje wat voelde ik de druk om elke 3 dagen alle recepten en tips te delen….  Vol goede motivatie begon ik januari de challenge. Ik was alleen even vergeten dat ik ook fulltime werk, thuisonderwijs moet doen en ook nog eens best wel wat zorgen draag rondom de hele crisis…. en dat bloggen en vloggen is gewoon echt veel werk… Ik had echt even en dip!

Ik vond dus dat ik wel even een wijntje had verdiend en een groot stuk chocola ook….. Zin om te koken??? Nee heerlijk een pizza in de oven.. Hoppa! De motivatie om te beginnen met gezond eten, sporten en te bloggen bleef dus even weg 😉

Eigenlijk is het ook wel een hele gekke gedachte om alles radicaal binnen een maand te willen veranderen en dat zal altijd maar iets tijdelijks blijven. Ik werd benaderd door de meiden van GLI-Alkmaar. Als je gemotiveerd ben om echt iets te veranderen in je levensstijl is dit echt een aanrader! Het wordt ook gewoon vergoed door je zorgverzekering en het is een geweldig traject van 2 jaar in groepsverband maar ook individueel. Wel heb je een verwijzing nodig van de huisarts. Lees op de website van GLI-Alkmaar hoe je daarvoor in aanmerking komt… Helaas kom ik er niet voor in aanmerking maar heb dus gelukkig wel wat tips gekregen: Wees dus vooral niet te streng voor jezelf, motiveer elkaar, neem kleine stapjes.

Bekijk hier ons youtube filmpje: Helaas stond er mega veel wind en is dus niet alles te verstaan… #leermomentje

Het heeft mij in ieder geval gemotiveerd om door te gaan met onze SOEPPERGEZOND challenge! Doe je mee?

Volg onze blog en bestel hier je producten als jezelf geen tijd hebt om te koken 😉