Morgen zijn we om 8:30 uur open

Contact

Soeppergezond challenge 2021!!!

Blog / Fit / Food / Healthy / Recepten / 1 January 2021

HAPPY NEW YEAR!!

Sommige mensen zal het misschien verbazen maar als (gezond) restaurant eigenaar zorg ik eigenlijk niet zo goed voor mijzelf….. Ik snaai tussendoor een croissant naar binnen die over is van de ontbijttafel en schuif rustig na mijn werk om 21.00 een pizza in de oven! Sinds de corona crisis van 2020 komt daar dan ook nog een hoop stress en zorgen bij non stop werk en vrijwel elke dag een belonend wijntje in de avond om te “ontspannen”.. De zogenaamde corona kilo’s vliegen er aan want tijd voor sporten en beweging heb ik nu echt niet…. (vind ik zelf).

Eigenlijk is dit gek…. helaas kunnen wij als individu maar 1 ding doen tegen de coronacrisis en dat is goed voor jezelf zorgen en een goed immuunsysteem opbouwen/onderhouden.

“Ik heb je lief, respecteer je en hoop dat jij hetzelfde doet.”

Natuurlijk zijn er verschillende meningen over het virus en het lastige vind ik vooral de harde meningen van mensen en de gemeenheid naar elkaar. Ik heb besloten dat ik iedereen zijn mening respecteer en absoluut geen kant kies en ook niet iemand wil overtuigen van mijn mening… Ik heb je lief , respecteer je en hoop dat jij hetzelfde doet.

Mag ik 2020 in winterslaap?????

Als ik naar mij persoonlijk kijk, zag ik in 2020 de corona afdeling op het IC in Alkmaar van dichtbij en zag ik wat voor verschrikkelijke dingen daar gebeuren en ja hoe overbelast alles is… Maar ook zie ik mijn eigen bedrijf van gezonde onderneming na 6 jaar keihard werken slinken naar een bedrijf die amper alles kan betalen aan het einde van de maand. Help ik hiermee mijn oma die is overleden aan corona? Is door mijn zaak te sluiten de zorg minder overbelast geraakt?

Helaas kan ik hier niets aan veranderen en weet ik dat iedereen hetzelfde meemaakt over de wereld en mogen wij nog van geluk spreken in Nederland…. Wat kan ik dan dus nu wel doen?

Goed voor mijzelf zorgen en dat zou ik graag samen met jou willen doen! 2021 is vandaag begonnen en natuurlijk denk ik een lekker standaard nieuwjaar resolutie maar ja waarom ook niet! Ik denk dat we dit allemaal wel kunnen gebruiken….

SOEPPER GEZOND CHALLENGE

Wat is het plan??? Nou ja dat weet ik ook nog niet helemaal, maar wat ik wel weet dat we een maandlang met elkaar dingen gaan delen! recepten, eten, online oefeningen en nog veel meer! Je kan elk moment aanhaken maar het leukste is natuurlijk als je gelijk meedoet.. We beginnen woensdag 6 januari en de komende dagen ga ik alvast op zoektocht naar de lekkerste gezondeĀ recepten, inspirerende activiteiten en nog veel meer!

Het is vandaag 1 januari en mijn gewicht is 64,5. Mijn doel is niet perse afvallen (een beetje is mooi meegenomen šŸ˜‰ maar vooral gewoon lekker in mijn lijf zitten, minder stress, energie hebben en deze maand even niet te drinken.

Doe je mee? Houd onze socials de komende dagen dan in de gaten!