Vandaag zijn wij open tot 22:00 uur

Contact

START DE PERS!!!

Blog / Food / Recepten / 1 November 2018

Na lang twijfelen komt de 2e druk er aan! Ons Kookboek SOEPPbindt was een groot succes, na 2,5 maand hadden we al onze 1000 exemplaren verkocht!

Heel vaak kreeg ik de vraag “wanneer komt de herdruk???” Ik kon daar geen antwoord opgeven en bleef altijd een beetje vaag.. Was ik aan het wachten op een uitgeverij? Was het project niet gewoon klaar we hebben toch ons doel bereikt?

Helaas heeft niet iedereen van onze SOEPPbindt groep status gekregen.. Dit maakte ook de overweging om het boek te herdrukken lastig. Gelukkig hebben wij nog steeds af en toe contact met elkaar en is iedereen op een (redelijk) veilige plek. De reden om wel te kiezen voor een tweede druk is om dit prachtige project levend te houden en ervoor te zorgen dat we samen weer mooie projecten kunnen aangaan!

Met onze eerste druk hebben we 13.000 euro opgehaald voor Stichting De Vrolijkheid! Deze keer willen we ons breder inzetten voor meer verbinding in Alkmaar, we willen lokale kookinitiatieven sponsoren met de opbrengst want SOEPPbindt!

De afgelopen weken hebben Sanne van den Berg en ik stiekem aan de herdruk gewerkt. De foutjes zijn er uit en we hebben 2 nieuwe recepten toegevoegd!

In de week van 12 november 2018 is het boek klaar. Het kookboek SOEPPbindt kost €25,00.