We gaan vandaag open om 8:30 uur

Contact

Je successen delen is veel leuker toch?!?!

Blog / 22 November 2019

Ja daar ben ik dan weer met een oproep om op mij te stemmen! Omdat ik graag laat zien dat het goed gaat, trots ben op SOEPP, ik geniet van het succes en dat met jullie wil delen….. Dit is ook de wereld waarin wij nu leven toch?

Maar waarom deel ik dan alleen mijn successen en niet mijn momenten in tranen? mijn onzekerheden? mijn pijn? Dat vind ik lastig.. Ik ben absoluut altijd wel mijzelf, maar doe alsof ik de hele wereld aan kan.. Als je aan mij vraagt hoe het gaat zeg ik altijd “jaaa goed!! Lekker druk!” maar dat is natuurlijk niet altijd zo en ik denk dat heel veel mensen zich daar in herkennen.

Steeds vaker zie ik om mij heen dat er meer behoefte is aan echte verhalen… ook op social media.

Toen ik mijn been brak kwam ik er achter hoeveel ballen ik wel niet hoog heb gehouden de afgelopen jaren…. Hoe goed dat ging maar ook wat het mij (en de mensen om mij heen) heeft gekost. Mijn wereld stortte even in en kon daar moeilijk mee omgaan, omdat ik de lat altijd zo hoog voor mij zelf heb gelegd dat ik NIET kon accepteren dat ik niet meer door kon gaan waar mee ik bezig was. Maar wat ben ik blij dat dat mij is overkomen… Door mijn kwetsbare kant te laten zien, mijn angsten te erkennen er over te praten ben ik erachter gekomen hoeveel ik eigenlijk op de automatische piloot deed en mijn gevoelens aan het weg stoppen was. Maar jeetje wat is het moeilijk om te zeggen dat het niet zo goed me gaat…. Wat ik heb geleerd is dat het ook okay is om verdrietig en down te zijn en ook om nee te zeggen want je we kunnen niet alles… Dankbaar ben ik voor de mensen om mij heen.

Ik wil graag mijn successen delen maar ook meer echtheid laten zien! SOEPP is niet altijd alleen maar een stijgende lijn geweest, het lijkt me fijn om hierover meer te laten zien en te inspireren en hoop dat jullie dat ook fijn vinden om te lezen en zien!

Wil je nou na dit verhaal nog op me stemmen? klik dan hier

Lijkt het je leuk om aan de workshop mee te doen van idee naar plan? klik dan hier  

De prachtige foto is gemaakt door Inge Wokke